23 Aralık 2011 tarihinde Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Uz. Dr. Eriş Bilaloğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta;Doktorlar Ne İster? İsteklerimizi Nasıl Gerçekleştirebiliriz? Konuları görüşüldü.Katılımın yoğun olduğu toplantı da fikir alışverinde bulunuldu.
Wednesday, 22 Feb 2012
Guncelleme: 05:00:00 AM GMT
YENi EKLENENLER:










Sağlık Bakanlığı, bugün (22 Şubat 2012) yabancı sağlık meslek mensuplarının Türkiye’de özel sağlık kuruluşlarında çalışmalarına izin veren Yönetmeliği yayınladı.
Türk Tabipleri Birliği İkinci Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan ve Adli Tıp Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Biçer, Diyarbakır’ın İçkale bölgesinde yapılan kazılarda çıkarılan kemiklerle ilgili olarak 14 Şubat 2012 tarihinde Diyarbakır'da incelemelerde bulundu.